Hi, ik ben Melina

En dit is
mijn verhaal

Melinastijl bestaat sinds 2015, de creatieve vrijheid en het visueel maken van verhalen is wat mijn werk onwijs leuk maakt. Ik hoop hiermee de wereld een klein beetje mooier te maken.

Mijn naam is Melina Meijer-Durinck. Ik ben 35 jaar oud en woon in Zoetermeer samen met Mark en dochter Lani. Ik hou van de reizen, buiten zijn en ben gek op de zee. Ik heb een fascinatie voor walvissen en die vind je dan ook overal in ons huis. Naast die walvissen staan heel veel planten, ik ga dan ook graag op zoek naar nieuwe planten voor mijn collectie.

Ik heb gestudeerd aan de kunstacademie in Breda (AKV. St. Joost). Na mijn studie heb ik een aantal jaar gewerkt bij een communicatiebureau om vervolgens mijn eigen bedrijf te starten.

Alleen is ook maar alleen en daarom vind ik het heel fijn dat ik een goede samenwerking heb met Studio Olivier. Samen pakken we grotere projecten op en delen we onze creativiteit.

Ik werk graag aan projecten met een verhaal. Met mijn werk wil ik een klein beetje bijdragen aan een mooiere wereld door de geschiedenis in leven te houden en mensen een verhaal te vertellen in beeld.